Наша Міс Ліцей 2018

25 жовтня проходив щорічний конкурс "Міс Ліцей", в якому ми охоче взяли участь.
Тема конкурсу - країни світу, а кожна з конкурсанток представляла одну з країн: Іспанію, Індію, Америку чи Україну. І яке ж було наше здивування, коли ми витягли картку з нашою рідною Батьківщиною. 
Представницею нашого класу була Оля - наша красуня і справжня українка!


До конкурсу ми готувалися дуже старанно, годинами репетирували і тренувалися, щоб все було на вищому рівні.
У першому конкурсі потрібно було представитися і розповісти якомога більше про себе в оригінальній формі. Оля впоралася чудово, хоч і спочатку дуже хвилювалася.


Другий конкурс, це, звичайно ж, розповідь про країну, представником якої ти є. Так як Оля має величезну кількість знань у цій сфері, то вона змогла здивувати різними цікавими фактами, про які, не дивлячись на те, що всі ми живемо в Україні, ніхто не знав.



Наскільки добре ви вмієте зав'язувати краватки? У третьому конкурсі ми це перевірили! Підсумок: наші парубки покрасувалися яскравими краватками, які підкреслювали риси кожного з них.


Судді зголодніли, несіть коровай! Коровай - національна страва українців. Такий духмяний, смачний, а який пишний! Коровая, який спекла Оліна бабуся, до кінця конкурсу не стало. Він був настільки смачний і гарний, що кожен хотів його спробувати. Ну, загалом, спробували, що навіть жодної крихти не залишилося!


А як же без конкурсу талантів? Наша Оленька співала так добре, що у глядачів бігали мурашки по шкірі! Хотілося підспівувати їй! Протягом всієї пісні глядачі активно підтримували Олю оплесками.


І самий останній конкурс - дефіле. Години тренувань не пройшли даремно! Наша красуня знає про свої достоїнства і прекрасно вміє їх презентувати. Судді оцінили все вищим балом!


А тепер момент істини... По черзі починають називати ім'я кожної з конкурсанток.. Ми тримали кулачки за нашу Олю і вірили до кінця...
 - І... Міс Ліцей 2018 стає, - витримуючи інтригу говорила Королева Осені 2017, - учасниця №4 Оробець Ольга! 



Лунали гучні оплески, ми не могли повірити! Оля зробила це своїми стараннями і тепер носить титул Міс Ліцей! Наші вітання, Оленька, ти постаралася на славу!

Коментарі