"Сердце отдаю Одессе"


Після минулорічного тріумфу в театральному жанрі 7-8 класів,ми були готові переходити в наступну, останню категорію: 9-10 класи і їх театральні постановки. Впевнені в своїх силах, ми вирішили показати все, на що ми здатні.


Благо, нам допомагали: наш класний керівник Людмила Миколаївна, якоъ ми і так вже безмірно вдячні, допомогла нам придумати сюжет, який одночасно розповідав би про самих значущих людей в історії нашого міста і не відривав від нашого теперішнього часу. Колективними зусиллями і був народжений той спектакль, який ви могли спостерігати 12-го грудня в Актовій залі.


Це був дуже незвичайний досвід. Після веселого Вождя червоношкірих і кримінального рімейка Шерлока Холмса історична розповідь була дуже серйозним завданням, над яким нам усім слід було попрацювати. Однак я вважаю, що нам це вдалося.


Цього року в нашому спектаклі брала участь рекордна кількість осіб. Координувати стільки людей - завдання не з простих, але Людмила Миколаївна впоралася і не тільки змогла правильно розподілити ролі, але й спрямувати творчий потенціал акторів в правильне русло і поєднати особливості характеру моїх однокласників з особливостями їх поведінки персонажів.


Якщо коротко, то я вважаю, що цього року наша театральна вистава була найбільш трудомісткою і складною з усіх, але тим веселіше!


Коментарі