Захід "Підсумки проекту "Тобі, майбутнє Одеси!"


У вівторок, 28 травня президента нашого ліцею і нашу однокласницю, Дашу Лазаренко, запросили на захід "Підсумки проекту "Тобі, майбутнє Одеси!". Нам було дуже цікаво що це таке, і ми вирішили взяти у Даши інтерв'ю з приводу цього проекту:

- Яка основна мета даного проекту?

- Мета проекту – розповісти дітям детальну інформацію про період їх дорослішання, тобто про репродуктивне здоров'я підлітків. Проект спрямований на школярів 7-11 класів.

- Як реалізовувався цей проект?

- Лікарі-добровольці проводили лекції з дітьми різних шкіл про репродуктивне здоров'я. Спочатку в це число входили тільки дівчатка. Лікарі також проводили і окремі консультації, а кому було потрібно - і обстеження. Але потім такі лекції стали проводити і з хлопчиками. Цей проект триває вже 9 років і охопив понад 46 тисяч підлітків. Також проект існує за підтримки мера нашого міста – Геннадія Труханова.

- Що ти думаєш з приводу цього проекту?

- Я вважаю його корисним, так як ми, підлітки, не завжди вчасно звертаємося за допомогою через сором, що в підсумку призводить до важких хвороб. Наступного року, як президент школи, я хочу звернутися до організаторів цього проекту для проведення подібних лекцій і в нашій школі.

Ось така історія!

Коментарі