Випускний, про який всі мріють


Старша школа – дуже відповідальний час, так чому б не розважитися наостанок? Саме тому ми зупинилися на базі відпочинку «АКУНА МАТАТА». І знаєте, ми не пошкодували!

Перше, з чим нам належало зіткнутися – 4 випробування:

- Нижній мотузковий парк
- Верхній мотузковий парк
- Орієнтування на місцевості
- Перевірка спритності і логічного мислення

Ми розбилися на команди і «гра» почалася. 




Не всі випробування були легкими, але це тільки підзадорювало нас. Ми прекрасно провели час, встигли насолодитися не тільки цікавими випробуваннями, а й неймовірними видами, жартами інструкторів і компанією один одного, що, власне, було основною метою. 

Але на цьому веселощі не закінчилися. Як думаєте, що може «звести з розуму» групу підлітків після апетитного обіду? – Стрільба з водяних пістолетів. Це перетворилося на гру "хто на кого більше води виллє". Запевняю вас, нікому не вдалося залишитися сухим, навіть інструкторам. Ніякої жалості, тільки вода. Деякі навіть промокли наскрізь, а зупинити нас змогла тільки Людмила Миколаївна. Так, підлітки жорстокі!



Пощастило тільки тим, у кого з собою був змінний одяг. 

Щоб просохнути і відпочити від водяних доганялок, ми сіли за настільні (і не тільки) гри. Волейбол, бадмінтон, асоціації – все йшло в хід. 



Час йшов, сонце наближалося до горизонту, і ми вирішили, що прийшов час заключного етапу – величезного багаття (заодно і речі краще підсушимо).




Це було неймовірне проведення часу, таке не забудеш!

Коментарі